1. Menkę pabarstome trupučiu druskos. Kiaušinį gerai išplakame ir su konditerine šluotele kiaušinio masę tepame ant menkės. Padengti reikia tik vieną pusę, kiaušinio plakinio nepadauginkite, svarbiausia, kad pasidengtų visas paviršius, tam kad priliptų sezamo sėklos.
2. Pabarstome sezamų sėklų ant kiaušiniu pateptos pusės ir dedame kepti žuvį 15 min. (Jei žuvies gabalas didesnis, kepkite ilgiau, stebėkite, kad žuvis liktu sultinga ir neišdžiuvusi) įkaitintoje orkaitėje 180 C temperatūroje.
3. Kol žuvis kepa, vyšninius pomidorus pakepinkite keptuvėje su šlakeliu alyvuogiu aliejaus ir žiupsniu druskos.
4. Iškeptą žuvį serviruokite su keptais pomidorais ir marinuotomis alyvuogėmis. Skanaus!
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Ingredientai: 500 g gnocchi (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 100 g 12 % riebumo grietinėlės 60 g šoninės 30 g kietojo sūrio (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 50 g šviežių špinatų Druskos Gaminimas: Užverdame puodą vandens. Supjaustome šoninę nedideliais gabaliukais, pakepiname keptuvėje, kol gražiai apskrus. Užvirus vandeniui gnocchi …
Informuojame, kad šis puslapis naudoja „slapukus“. Spauskite mygtuką „Sutinku“ arba tęskite naudojimąsi puslapiu. Daugiau informacijos čia. Sutinku
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Menkė su traškia sezamo plutele
Ingredientai:
Menkės file išpjova (iš Viduržiemio delikatesai krautuvėlės);
1 vnt kiaušinio;
Sezamo seklų;
150 g vyšninių pomidorų;
Marinuotų alyvuogių;
Druskos;
Alyvuogių aliejaus.
Gaminimas:
1. Menkę pabarstome trupučiu druskos. Kiaušinį gerai išplakame ir su konditerine šluotele kiaušinio masę tepame ant menkės. Padengti reikia tik vieną pusę, kiaušinio plakinio nepadauginkite, svarbiausia, kad pasidengtų visas paviršius, tam kad priliptų sezamo sėklos.
2. Pabarstome sezamų sėklų ant kiaušiniu pateptos pusės ir dedame kepti žuvį 15 min. (Jei žuvies gabalas didesnis, kepkite ilgiau, stebėkite, kad žuvis liktu sultinga ir neišdžiuvusi) įkaitintoje orkaitėje 180 C temperatūroje.
3. Kol žuvis kepa, vyšninius pomidorus pakepinkite keptuvėje su šlakeliu alyvuogiu aliejaus ir žiupsniu druskos.
4. Iškeptą žuvį serviruokite su keptais pomidorais ir marinuotomis alyvuogėmis. Skanaus!
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Daugiau šaunių receptų rasite O ką skanaus (@o.ka.skanaus) instagram paskyroje: https://www.instagram.com/o.ka.skanaus/ 📲
Related Posts
Gnocchi su traškia šonine ir špinatais
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Ingredientai: 500 g gnocchi (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 100 g 12 % riebumo grietinėlės 60 g šoninės 30 g kietojo sūrio (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 50 g šviežių špinatų Druskos Gaminimas: Užverdame puodą vandens. Supjaustome šoninę nedideliais gabaliukais, pakepiname keptuvėje, kol gražiai apskrus. Užvirus vandeniui gnocchi …
Lašiša su pesto ir smidrais
RECEPTAS Patiekalui reikės: 1. Lašišos filė (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės); 🐟 2. Pesto padažo 3. Kaparėlių 4. Smidrų (tinka ir morkytes, brokoliai, šparaginės pupelės) 5. Citrinos; 6. Alyvuogių aliejaus 🍈 7. Sviesto;🧈 8. Druskos žuviai 🧂🐟 9. Pipirų; 10. Česnako.🧄 Gaminimas: 1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. 2. Nusausiname lašišą popieriniu rankšluosčiu ir patepame visą …
Makaronai su nduja ir pomidorų pesto
RECEPTAS Patiekalui reikės: 1. Maždaug šaukšto ndujos (rasite Viduržemio delikatesų krautuvėlėse ar LastMile programėlėje); 2. Makaronų 250g 🍝 3. Alyvuogių aliejaus 4. Pomidorų pesto 🍅 5. Raudonojo svogūno (1) 🧅 6. Saujos rukolos; 🥬 7. Pievagrybių 200g 🍄 8. Tarkuoto kietojo sūrio. 🧀 Gaminimas: 👨🍳 1. Užverdame pasūdytą vandenį ir dedame makaronus virti. 2. Kol …
Tuno steikas su kalafiorų/morkų piure ir žaliosiomis pupelėmis
Tuno steiko receptas – Karališkai 2 porcijom reikės 📋: Tuno filė (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės) 🐟; Puse kalafioro; 2,5 morkų 🥕; Apie 200g šaldytų arba šviežių žaliųjų pupelių; Mėlynojo kopūsto(nebūtina) 🥬; Imbiero; 2 česnako skiltelės 🧄; Petražolių 🌱; Svogūnų laiškų 🌱; Sezamo sėklų; Alyvuogių aliejaus 🍈; Sezamų aliejaus 🌱; Šiek tiek citrinos 🍋; 2 valgomus …