1. Užverdame pasūdytą vandenį ir dedame makaronus virti.
2. Kol makaronai verda, įkaitiname keptuvę su alyvuogių aliejumi ir dedame smulkiai pjaustytus svogūnus bei griežinėliais pjaustytus pievagrybius.
3. Kepiname apie 3-4 min., kol svogūnai karamelizuosis, tuomet dedame ndują. Kiekis priklauso nuo to, kokio aštrumo norite. Jeigu mėgstate vos vos aštrų maistą, tai dekite tik šaukštelį, o jeigu patinka aštriau (kaip man🙃) – dėkite negailėdami, nes skonis nerealus😅.
4. Kai nduja ištirpsta dedame porą šaukštų pomidorų pesto ir viską gerai sumaišome.
5. Išjungiame keptuvę.
6. Per tą laiką, makaronai jau bus išvirę. Į puodą su nupiltais makaronais supilame visą keptuvės turinį ir išmaišome.
7. Patiekame pabarstydami rukolos lapelių ir tarkuoto kietojo sūrio🧀.
Skanaus❤️
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Ingredientai: 500 g gnocchi (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 100 g 12 % riebumo grietinėlės 60 g šoninės 30 g kietojo sūrio (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 50 g šviežių špinatų Druskos Gaminimas: Užverdame puodą vandens. Supjaustome šoninę nedideliais gabaliukais, pakepiname keptuvėje, kol gražiai apskrus. Užvirus vandeniui gnocchi …
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Kai nėra laiko, o norisi sočiai ir skaniai pavalgyti visada gelbsti dešrelės. Jas galima paruošti daugybę būdų. Šis būdas labai paprastas, bet visas akcentas keliauja dešrelėms su trumais. Tai greitas, puikaus skonio, vienos keptuvės patiekalas, kuriuo galėsite pavaišinti kiekvieną. Ingredientai: 4 dešrelės su trumais (rasite „Vidružemio …
Informuojame, kad šis puslapis naudoja „slapukus“. Spauskite mygtuką „Sutinku“ arba tęskite naudojimąsi puslapiu. Daugiau informacijos čia. Sutinku
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Makaronai su nduja ir pomidorų pesto
RECEPTAS
Patiekalui reikės:
1. Maždaug šaukšto ndujos (rasite Viduržemio delikatesų krautuvėlėse ar LastMile programėlėje);
2. Makaronų 250g 🍝
3. Alyvuogių aliejaus
4. Pomidorų pesto 🍅
5. Raudonojo svogūno (1) 🧅
6. Saujos rukolos; 🥬
7. Pievagrybių 200g 🍄
8. Tarkuoto kietojo sūrio. 🧀
Gaminimas: 👨🍳
1. Užverdame pasūdytą vandenį ir dedame makaronus virti.
2. Kol makaronai verda, įkaitiname keptuvę su alyvuogių aliejumi ir dedame smulkiai pjaustytus svogūnus bei griežinėliais pjaustytus pievagrybius.
3. Kepiname apie 3-4 min., kol svogūnai karamelizuosis, tuomet dedame ndują. Kiekis priklauso nuo to, kokio aštrumo norite. Jeigu mėgstate vos vos aštrų maistą, tai dekite tik šaukštelį, o jeigu patinka aštriau (kaip man🙃) – dėkite negailėdami, nes skonis nerealus😅.
4. Kai nduja ištirpsta dedame porą šaukštų pomidorų pesto ir viską gerai sumaišome.
5. Išjungiame keptuvę.
6. Per tą laiką, makaronai jau bus išvirę. Į puodą su nupiltais makaronais supilame visą keptuvės turinį ir išmaišome.
7. Patiekame pabarstydami rukolos lapelių ir tarkuoto kietojo sūrio🧀.
Skanaus❤️
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Daugiau šaunių receptų rasite Maisto Vergas Instagram paskyroje: https://www.instagram.com/maistovergas
Related Posts
Gnocchi su traškia šonine ir špinatais
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Ingredientai: 500 g gnocchi (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 100 g 12 % riebumo grietinėlės 60 g šoninės 30 g kietojo sūrio (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 50 g šviežių špinatų Druskos Gaminimas: Užverdame puodą vandens. Supjaustome šoninę nedideliais gabaliukais, pakepiname keptuvėje, kol gražiai apskrus. Užvirus vandeniui gnocchi …
Greitasis Ramen
2 didelėms porcijoms reikės: 750 ml natūralaus vištienos sultinio (Espiga blanca vištienos sultinys); Maždaug pusę stiklinės sojos padažo; Mirin pagardo; 200-250 g smulkių kiaušininių makaronų (Makaronai tajarin su kiaušiniais); 2 saujų pievagrybių; 250 g mėgstamos mėsos (naudojau jautieną); 1 didelės morkos; 2 kiaušinių; Svogūnų laiškų; Alyvuogių aliejaus (Ypač tyras alyvuogių aliejus Oleaurum Arbequina). Greitas ramen …
Dešrelės su trumais, pupelėmis ir pomidorais
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Kai nėra laiko, o norisi sočiai ir skaniai pavalgyti visada gelbsti dešrelės. Jas galima paruošti daugybę būdų. Šis būdas labai paprastas, bet visas akcentas keliauja dešrelėms su trumais. Tai greitas, puikaus skonio, vienos keptuvės patiekalas, kuriuo galėsite pavaišinti kiekvieną. Ingredientai: 4 dešrelės su trumais (rasite „Vidružemio …
Lašiša su pesto ir smidrais
RECEPTAS Patiekalui reikės: 1. Lašišos filė (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės); 🐟 2. Pesto padažo 3. Kaparėlių 4. Smidrų (tinka ir morkytes, brokoliai, šparaginės pupelės) 5. Citrinos; 6. Alyvuogių aliejaus 🍈 7. Sviesto;🧈 8. Druskos žuviai 🧂🐟 9. Pipirų; 10. Česnako.🧄 Gaminimas: 1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. 2. Nusausiname lašišą popieriniu rankšluosčiu ir patepame visą …