Patiekalui reikės: 1. Lašišos filė (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės); 🐟 2. Pesto padažo 3. Kaparėlių 4. Smidrų (tinka ir morkytes, brokoliai, šparaginės pupelės) 5. Citrinos; 6. Alyvuogių aliejaus 🍈 7. Sviesto;🧈 8. Druskos žuviai 🧂🐟 9. Pipirų; 10. Česnako.🧄
Gaminimas: 1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. 2. Nusausiname lašišą popieriniu rankšluosčiu ir patepame visą gabaliuką pesto padažu. 3. Ant kepimo popieriaus dedame smidrus, pabarstome juos druska, pipirais, užpilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir sumaišome pirštais. 4. Ant viršaus dedame sviesto juostelę, kelis citrinos griežinėlius be žievelės, česnako griežinėlių ir ant viršaus dedame žuvytę. 5. Uždengiame kepimo popieriumi ir užlankstome galus, kad neišbėgtų skystis. 6. Kepam orkaitėje apie 20 min.
7.Baigus kepti, nuimame viršutinį kepimo popierių, padėliojame ant viršaus kaparėlių ir pašlakstome citrinos sulčių.
Skanaus❤️
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Daugiau šaunių receptų rasite Maisto Vergas Instagram paskyroje: https://www.instagram.com/maistovergas/
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Ingredientai: 500 g gnocchi (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 100 g 12 % riebumo grietinėlės 60 g šoninės 30 g kietojo sūrio (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 50 g šviežių špinatų Druskos Gaminimas: Užverdame puodą vandens. Supjaustome šoninę nedideliais gabaliukais, pakepiname keptuvėje, kol gražiai apskrus. Užvirus vandeniui gnocchi …
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Kai nėra laiko, o norisi sočiai ir skaniai pavalgyti visada gelbsti dešrelės. Jas galima paruošti daugybę būdų. Šis būdas labai paprastas, bet visas akcentas keliauja dešrelėms su trumais. Tai greitas, puikaus skonio, vienos keptuvės patiekalas, kuriuo galėsite pavaišinti kiekvieną. Ingredientai: 4 dešrelės su trumais (rasite „Vidružemio …
Informuojame, kad šis puslapis naudoja „slapukus“. Spauskite mygtuką „Sutinku“ arba tęskite naudojimąsi puslapiu. Daugiau informacijos čia. Sutinku
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Lašiša su pesto ir smidrais
Lašiša su pesto ir smidrais
RECEPTAS
Patiekalui reikės:
1. Lašišos filė (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės); 🐟
2. Pesto padažo
3. Kaparėlių
4. Smidrų (tinka ir morkytes, brokoliai, šparaginės pupelės)
5. Citrinos;
6. Alyvuogių aliejaus 🍈
7. Sviesto;🧈
8. Druskos žuviai 🧂🐟
9. Pipirų;
10. Česnako.🧄
Gaminimas:
1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Nusausiname lašišą popieriniu rankšluosčiu ir patepame visą gabaliuką pesto padažu.
3. Ant kepimo popieriaus dedame smidrus, pabarstome juos druska, pipirais, užpilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir sumaišome pirštais.
4. Ant viršaus dedame sviesto juostelę, kelis citrinos griežinėlius be žievelės, česnako griežinėlių ir ant viršaus dedame žuvytę.
5. Uždengiame kepimo popieriumi ir užlankstome galus, kad neišbėgtų skystis.
6. Kepam orkaitėje apie 20 min.
7.Baigus kepti, nuimame viršutinį kepimo popierių, padėliojame ant viršaus kaparėlių ir pašlakstome citrinos sulčių.
Skanaus❤️
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Daugiau šaunių receptų rasite Maisto Vergas Instagram paskyroje: https://www.instagram.com/maistovergas/
Related Posts
Gnocchi su traškia šonine ir špinatais
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Ingredientai: 500 g gnocchi (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 100 g 12 % riebumo grietinėlės 60 g šoninės 30 g kietojo sūrio (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 50 g šviežių špinatų Druskos Gaminimas: Užverdame puodą vandens. Supjaustome šoninę nedideliais gabaliukais, pakepiname keptuvėje, kol gražiai apskrus. Užvirus vandeniui gnocchi …
Dešrelės su trumais, pupelėmis ir pomidorais
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Kai nėra laiko, o norisi sočiai ir skaniai pavalgyti visada gelbsti dešrelės. Jas galima paruošti daugybę būdų. Šis būdas labai paprastas, bet visas akcentas keliauja dešrelėms su trumais. Tai greitas, puikaus skonio, vienos keptuvės patiekalas, kuriuo galėsite pavaišinti kiekvieną. Ingredientai: 4 dešrelės su trumais (rasite „Vidružemio …
Tuno steikas su kalafiorų/morkų piure ir žaliosiomis pupelėmis
Tuno steiko receptas – Karališkai 2 porcijom reikės 📋: Tuno filė (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės) 🐟; Puse kalafioro; 2,5 morkų 🥕; Apie 200g šaldytų arba šviežių žaliųjų pupelių; Mėlynojo kopūsto(nebūtina) 🥬; Imbiero; 2 česnako skiltelės 🧄; Petražolių 🌱; Svogūnų laiškų 🌱; Sezamo sėklų; Alyvuogių aliejaus 🍈; Sezamų aliejaus 🌱; Šiek tiek citrinos 🍋; 2 valgomus …
Tuno tartaras per 10 minučių!
Patiekalui reikės📝 : Geltonpelekio tuno filė🐟 (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės) Sojos padažo🥡 Avokado🥑 1/2 galvutės mėlynojo svogūno🧅 1/2 citrinos sulčių🍋 Pipirų🥄 Jūros druskos🧂 Alyvuogių aliejaus🫒 Gaminimas🔪: Geltonpelekio tuno filė supjaustome mažais gabalėliais ir pašlakstome sojos padažu, Susmulkiname prinokusį avokadą, susmulkiname pusę galvutės mėlynojo svogūno, sumaišome juos ir užspaudžiame 1/2 citrinos sulčių. Pagardiname pipirais, jūros …