2 didelėms porcijoms reikės: 750 ml natūralaus vištienos sultinio (Espiga blanca vištienos sultinys); Maždaug pusę stiklinės sojos padažo; Mirin pagardo; 200-250 g smulkių kiaušininių makaronų (Makaronai tajarin su kiaušiniais); 2 saujų pievagrybių; 250 g mėgstamos mėsos (naudojau jautieną); 1 didelės morkos; 2 kiaušinių; Svogūnų laiškų; Alyvuogių aliejaus (Ypač tyras alyvuogių aliejus Oleaurum Arbequina). Greitas ramen …
DaugiauGreitasis Ramen
Menkė su traškia sezamo plutele
Ingredientai: Menkės file išpjova (iš Viduržiemio delikatesai krautuvėlės); 1 vnt kiaušinio; Sezamo seklų; 150 g vyšninių pomidorų; Marinuotų alyvuogių; Druskos; Alyvuogių aliejaus. Gaminimas: 1. Menkę pabarstome trupučiu druskos. Kiaušinį gerai išplakame ir su konditerine šluotele kiaušinio masę tepame ant menkės. Padengti reikia tik vieną pusę, kiaušinio plakinio nepadauginkite, svarbiausia, kad pasidengtų visas paviršius, tam …
DaugiauEgzotiškos salotos su datulėmis ir pekorino sūriu
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 : Šios salotos mano vienos mėgstamiausių, kai norisi gaivaus, lengvo ir pikantiško. Visada kartoju, kad viskas slypi kokybiškuose produktuose ir gerai suderintuose skoniuose! O šioms salotoms reiks visai nedaug! Ingredientai: 1 vnt. apelsino; 1 vnt. greipfrukto; Saujos sūdytų pistacijų; 3 vnt. datulių; Pekorino sūrio ( iš …
DaugiauGnocchi su traškia šonine ir špinatais
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Ingredientai: 500 g gnocchi (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 100 g 12 % riebumo grietinėlės 60 g šoninės 30 g kietojo sūrio (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 50 g šviežių špinatų Druskos Gaminimas: Užverdame puodą vandens. Supjaustome šoninę nedideliais gabaliukais, pakepiname keptuvėje, kol gražiai apskrus. Užvirus vandeniui gnocchi …
DaugiauDešrelės su trumais, pupelėmis ir pomidorais
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Kai nėra laiko, o norisi sočiai ir skaniai pavalgyti visada gelbsti dešrelės. Jas galima paruošti daugybę būdų. Šis būdas labai paprastas, bet visas akcentas keliauja dešrelėms su trumais. Tai greitas, puikaus skonio, vienos keptuvės patiekalas, kuriuo galėsite pavaišinti kiekvieną. Ingredientai: 4 dešrelės su trumais (rasite „Vidružemio …
DaugiauFarfalloni pastos fiesta su daržovėmis
Reikės 📋: Nuostabiųjų Farfalloni makaronų 🍝; Ypač tyro alyvuogių aliejaus 🌱; 1 cukinijos 🥒; Saujos pievagrybių 🍄; 100g šviežių špinatų 🌱; 1 saldžiosios paprikos 🌶️; Smulkintų pomidorų savose sultyse (pirkau gardintus baziliku iš @lidllietuva) 🍅; 100 ml 10% riebumo grietinėlės 🥛; Tarkuoto parmezano sūrio 🧀; Džiovintos aitriosios paprikos (tiems, kas mėgsta aštriai) 🌶️; Šviežio baziliko …
DaugiauTajarin pasta su trumų karpačio
Ingredientai: Kukurūzų Tajarin makaronai Pecorino sūris Trumų karpačio Alyvuogių aliejus. Gamindami užtruksite tik 10 min, o ant jūsų stalo karaliaus tobula itališka vakarienė
DaugiauGrill sepijos ir graikiškos salotos
Sepijoms reikės📝: 750g sepijų 🦑 4 v.š. extra virgin alyvuogių aliejaus🫒 3 skiltelių česnako🧄 2 a.š. kmynų🌾 1/2 apelsinų žievelės🍊 1/2 apelsinų sulčių🍊 1/2 nutarkuotos citrinos žievelės🍋 1/2 citrinos sulčių🍋 Rupios jūros druskos🧂 Graikiškoms salotoms reikės🥗: Kalamatos alyvuogių🫒 Fetos sūrio (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės)🥛 Pomidorų🍅 Agurkų🥒 Žaliųjų pipirų🥄 Raudonųjų svogūnų🧅 Extra virgin alyvuogių aliejaus🫒 Gaminimas: …
DaugiauTuno tartaras per 10 minučių!
Patiekalui reikės📝 : Geltonpelekio tuno filė🐟 (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės) Sojos padažo🥡 Avokado🥑 1/2 galvutės mėlynojo svogūno🧅 1/2 citrinos sulčių🍋 Pipirų🥄 Jūros druskos🧂 Alyvuogių aliejaus🫒 Gaminimas🔪: Geltonpelekio tuno filė supjaustome mažais gabalėliais ir pašlakstome sojos padažu, Susmulkiname prinokusį avokadą, susmulkiname pusę galvutės mėlynojo svogūno, sumaišome juos ir užspaudžiame 1/2 citrinos sulčių. Pagardiname pipirais, jūros …
Daugiau