Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎
Kai nėra laiko, o norisi sočiai ir skaniai pavalgyti visada gelbsti dešrelės. Jas galima paruošti daugybę būdų. Šis būdas labai paprastas, bet visas akcentas keliauja dešrelėms su trumais. Tai greitas, puikaus skonio, vienos keptuvės patiekalas, kuriuo galėsite pavaišinti kiekvieną.
Ingredientai:
4 dešrelės su trumais (rasite „Vidružemio delikatesai” krautuvėlėse)
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C temperatūros. Dešreles sudėkite į kepimo indą. Kepkite orkaitėje 15 min. Per tą laiką supjaustykite svogūnus į keturias dalis, vyšninius pomidorus pjaukite per pus, nuplaukite konservuotas karališkas pupeles. Praėjus 15 min. į tą patį kepimo indą su dešrelėmis sudėkite paruoštus svogūnus, pupeles, vyšninius pomidorus. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi, įdėkite rozmarino šakelę ir pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Viską kepkite dar 15 min. Skanaus!
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Ingredientai: Menkės file išpjova (iš Viduržiemio delikatesai krautuvėlės); 1 vnt kiaušinio; Sezamo seklų; 150 g vyšninių pomidorų; Marinuotų alyvuogių; Druskos; Alyvuogių aliejaus. Gaminimas: 1. Menkę pabarstome trupučiu druskos. Kiaušinį gerai išplakame ir su konditerine šluotele kiaušinio masę tepame ant menkės. Padengti reikia tik vieną pusę, kiaušinio plakinio nepadauginkite, svarbiausia, kad pasidengtų visas paviršius, tam …
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Ingredientai: 500 g gnocchi (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 100 g 12 % riebumo grietinėlės 60 g šoninės 30 g kietojo sūrio (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 50 g šviežių špinatų Druskos Gaminimas: Užverdame puodą vandens. Supjaustome šoninę nedideliais gabaliukais, pakepiname keptuvėje, kol gražiai apskrus. Užvirus vandeniui gnocchi …
Informuojame, kad šis puslapis naudoja „slapukus“. Spauskite mygtuką „Sutinku“ arba tęskite naudojimąsi puslapiu. Daugiau informacijos čia. Sutinku
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Dešrelės su trumais, pupelėmis ir pomidorais
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎
Kai nėra laiko, o norisi sočiai ir skaniai pavalgyti visada gelbsti dešrelės. Jas galima paruošti daugybę būdų. Šis būdas labai paprastas, bet visas akcentas keliauja dešrelėms su trumais. Tai greitas, puikaus skonio, vienos keptuvės patiekalas, kuriuo galėsite pavaišinti kiekvieną.
Ingredientai:
4 dešrelės su trumais (rasite „Vidružemio delikatesai” krautuvėlėse)
3 vnt vidutinio dydžio raudonojo svogūno
300 g vyšninių pomidorų
400 g konservuotų karališkų pupelių
Ypač tyro alyvuogių aliejaus
Druskos
Pipirų
Rozmarino šakelės
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C temperatūros. Dešreles sudėkite į kepimo indą. Kepkite orkaitėje 15 min. Per tą laiką supjaustykite svogūnus į keturias dalis, vyšninius pomidorus pjaukite per pus, nuplaukite konservuotas karališkas pupeles. Praėjus 15 min. į tą patį kepimo indą su dešrelėmis sudėkite paruoštus svogūnus, pupeles, vyšninius pomidorus. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi, įdėkite rozmarino šakelę ir pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Viską kepkite dar 15 min. Skanaus!
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Daugiau šaunių receptų rasite O ką skanaus (@o.ka.skanaus) instagram paskyroje: https://www.instagram.com/o.ka.skanaus/ 📲
Related Posts
Menkė su traškia sezamo plutele
Ingredientai: Menkės file išpjova (iš Viduržiemio delikatesai krautuvėlės); 1 vnt kiaušinio; Sezamo seklų; 150 g vyšninių pomidorų; Marinuotų alyvuogių; Druskos; Alyvuogių aliejaus. Gaminimas: 1. Menkę pabarstome trupučiu druskos. Kiaušinį gerai išplakame ir su konditerine šluotele kiaušinio masę tepame ant menkės. Padengti reikia tik vieną pusę, kiaušinio plakinio nepadauginkite, svarbiausia, kad pasidengtų visas paviršius, tam …
Farfalloni pastos fiesta su daržovėmis
Reikės 📋: Nuostabiųjų Farfalloni makaronų 🍝; Ypač tyro alyvuogių aliejaus 🌱; 1 cukinijos 🥒; Saujos pievagrybių 🍄; 100g šviežių špinatų 🌱; 1 saldžiosios paprikos 🌶️; Smulkintų pomidorų savose sultyse (pirkau gardintus baziliku iš @lidllietuva) 🍅; 100 ml 10% riebumo grietinėlės 🥛; Tarkuoto parmezano sūrio 🧀; Džiovintos aitriosios paprikos (tiems, kas mėgsta aštriai) 🌶️; Šviežio baziliko …
Greitasis Ramen
2 didelėms porcijoms reikės: 750 ml natūralaus vištienos sultinio (Espiga blanca vištienos sultinys); Maždaug pusę stiklinės sojos padažo; Mirin pagardo; 200-250 g smulkių kiaušininių makaronų (Makaronai tajarin su kiaušiniais); 2 saujų pievagrybių; 250 g mėgstamos mėsos (naudojau jautieną); 1 didelės morkos; 2 kiaušinių; Svogūnų laiškų; Alyvuogių aliejaus (Ypač tyras alyvuogių aliejus Oleaurum Arbequina). Greitas ramen …
Gnocchi su traškia šonine ir špinatais
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Ingredientai: 500 g gnocchi (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 100 g 12 % riebumo grietinėlės 60 g šoninės 30 g kietojo sūrio (iš Viduržemio delikatesai krautuvėlės) 50 g šviežių špinatų Druskos Gaminimas: Užverdame puodą vandens. Supjaustome šoninę nedideliais gabaliukais, pakepiname keptuvėje, kol gražiai apskrus. Užvirus vandeniui gnocchi …