1. Užverdame pasūdytą vandenį ir dedame makaronus virti.
2. Kol makaronai verda, įkaitiname keptuvę su alyvuogių aliejumi ir dedame smulkiai pjaustytus svogūnus bei griežinėliais pjaustytus pievagrybius.
3. Kepiname apie 3-4 min., kol svogūnai karamelizuosis, tuomet dedame ndują. Kiekis priklauso nuo to, kokio aštrumo norite. Jeigu mėgstate vos vos aštrų maistą, tai dekite tik šaukštelį, o jeigu patinka aštriau (kaip man🙃) – dėkite negailėdami, nes skonis nerealus😅.
4. Kai nduja ištirpsta dedame porą šaukštų pomidorų pesto ir viską gerai sumaišome.
5. Išjungiame keptuvę.
6. Per tą laiką, makaronai jau bus išvirę. Į puodą su nupiltais makaronais supilame visą keptuvės turinį ir išmaišome.
7. Patiekame pabarstydami rukolos lapelių ir tarkuoto kietojo sūrio🧀.
Skanaus❤️
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Kai nėra laiko, o norisi sočiai ir skaniai pavalgyti visada gelbsti dešrelės. Jas galima paruošti daugybę būdų. Šis būdas labai paprastas, bet visas akcentas keliauja dešrelėms su trumais. Tai greitas, puikaus skonio, vienos keptuvės patiekalas, kuriuo galėsite pavaišinti kiekvieną. Ingredientai: 4 dešrelės su trumais (rasite „Vidružemio …
Ingredientai: Kukurūzų Tajarin makaronai Pecorino sūris Trumų karpačio Alyvuogių aliejus. Gamindami užtruksite tik 10 min, o ant jūsų stalo karaliaus tobula itališka vakarienė
Informuojame, kad šis puslapis naudoja „slapukus“. Spauskite mygtuką „Sutinku“ arba tęskite naudojimąsi puslapiu. Daugiau informacijos čia. Sutinku
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Makaronai su nduja ir pomidorų pesto
RECEPTAS
Patiekalui reikės:
1. Maždaug šaukšto ndujos (rasite Viduržemio delikatesų krautuvėlėse ar LastMile programėlėje);
2. Makaronų 250g 🍝
3. Alyvuogių aliejaus
4. Pomidorų pesto 🍅
5. Raudonojo svogūno (1) 🧅
6. Saujos rukolos; 🥬
7. Pievagrybių 200g 🍄
8. Tarkuoto kietojo sūrio. 🧀
Gaminimas: 👨🍳
1. Užverdame pasūdytą vandenį ir dedame makaronus virti.
2. Kol makaronai verda, įkaitiname keptuvę su alyvuogių aliejumi ir dedame smulkiai pjaustytus svogūnus bei griežinėliais pjaustytus pievagrybius.
3. Kepiname apie 3-4 min., kol svogūnai karamelizuosis, tuomet dedame ndują. Kiekis priklauso nuo to, kokio aštrumo norite. Jeigu mėgstate vos vos aštrų maistą, tai dekite tik šaukštelį, o jeigu patinka aštriau (kaip man🙃) – dėkite negailėdami, nes skonis nerealus😅.
4. Kai nduja ištirpsta dedame porą šaukštų pomidorų pesto ir viską gerai sumaišome.
5. Išjungiame keptuvę.
6. Per tą laiką, makaronai jau bus išvirę. Į puodą su nupiltais makaronais supilame visą keptuvės turinį ir išmaišome.
7. Patiekame pabarstydami rukolos lapelių ir tarkuoto kietojo sūrio🧀.
Skanaus❤️
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Daugiau šaunių receptų rasite Maisto Vergas Instagram paskyroje: https://www.instagram.com/maistovergas
Related Posts
Dešrelės su trumais, pupelėmis ir pomidorais
Dalinamės nuostabiu „O ką skanaus„ receptu su mūsų produktais🤎 Kai nėra laiko, o norisi sočiai ir skaniai pavalgyti visada gelbsti dešrelės. Jas galima paruošti daugybę būdų. Šis būdas labai paprastas, bet visas akcentas keliauja dešrelėms su trumais. Tai greitas, puikaus skonio, vienos keptuvės patiekalas, kuriuo galėsite pavaišinti kiekvieną. Ingredientai: 4 dešrelės su trumais (rasite „Vidružemio …
Grill sepijos ir graikiškos salotos
Sepijoms reikės📝: 750g sepijų 🦑 4 v.š. extra virgin alyvuogių aliejaus🫒 3 skiltelių česnako🧄 2 a.š. kmynų🌾 1/2 apelsinų žievelės🍊 1/2 apelsinų sulčių🍊 1/2 nutarkuotos citrinos žievelės🍋 1/2 citrinos sulčių🍋 Rupios jūros druskos🧂 Graikiškoms salotoms reikės🥗: Kalamatos alyvuogių🫒 Fetos sūrio (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės)🥛 Pomidorų🍅 Agurkų🥒 Žaliųjų pipirų🥄 Raudonųjų svogūnų🧅 Extra virgin alyvuogių aliejaus🫒 Gaminimas: …
Tajarin pasta su trumų karpačio
Ingredientai: Kukurūzų Tajarin makaronai Pecorino sūris Trumų karpačio Alyvuogių aliejus. Gamindami užtruksite tik 10 min, o ant jūsų stalo karaliaus tobula itališka vakarienė
Tuno steikas su kalafiorų/morkų piure ir žaliosiomis pupelėmis
Tuno steiko receptas – Karališkai 2 porcijom reikės 📋: Tuno filė (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės) 🐟; Puse kalafioro; 2,5 morkų 🥕; Apie 200g šaldytų arba šviežių žaliųjų pupelių; Mėlynojo kopūsto(nebūtina) 🥬; Imbiero; 2 česnako skiltelės 🧄; Petražolių 🌱; Svogūnų laiškų 🌱; Sezamo sėklų; Alyvuogių aliejaus 🍈; Sezamų aliejaus 🌱; Šiek tiek citrinos 🍋; 2 valgomus …