Patiekalui reikės:
1. Lašišos filė (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės); 🐟
2. Pesto padažo
3. Kaparėlių
4. Smidrų (tinka ir morkytes, brokoliai, šparaginės pupelės)
5. Citrinos;
6. Alyvuogių aliejaus 🍈
7. Sviesto;🧈
8. Druskos žuviai 🧂🐟
9. Pipirų;
10. Česnako.🧄
Gaminimas:
1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Nusausiname lašišą popieriniu rankšluosčiu ir patepame visą gabaliuką pesto padažu.
3. Ant kepimo popieriaus dedame smidrus, pabarstome juos druska, pipirais, užpilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir sumaišome pirštais.
4. Ant viršaus dedame sviesto juostelę, kelis citrinos griežinėlius be žievelės, česnako griežinėlių ir ant viršaus dedame žuvytę.
5. Uždengiame kepimo popieriumi ir užlankstome galus, kad neišbėgtų skystis.
6. Kepam orkaitėje apie 20 min.
7.Baigus kepti, nuimame viršutinį kepimo popierių, padėliojame ant viršaus kaparėlių ir pašlakstome citrinos sulčių.
Skanaus❤️
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Daugiau šaunių receptų rasite Maisto Vergas Instagram paskyroje: https://www.instagram.com/maistovergas/
Ingredientai: Kukurūzų Tajarin makaronai Pecorino sūris Trumų karpačio Alyvuogių aliejus. Gamindami užtruksite tik 10 min, o ant jūsų stalo karaliaus tobula itališka vakarienė
Informuojame, kad šis puslapis naudoja „slapukus“. Spauskite mygtuką „Sutinku“ arba tęskite naudojimąsi puslapiu. Daugiau informacijos čia. Sutinku
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Lašiša su pesto ir smidrais
Lašiša su pesto ir smidrais
RECEPTAS
Patiekalui reikės:
1. Lašišos filė (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės); 🐟
2. Pesto padažo
3. Kaparėlių
4. Smidrų (tinka ir morkytes, brokoliai, šparaginės pupelės)
5. Citrinos;
6. Alyvuogių aliejaus 🍈
7. Sviesto;🧈
8. Druskos žuviai 🧂🐟
9. Pipirų;
10. Česnako.🧄
Gaminimas:
1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Nusausiname lašišą popieriniu rankšluosčiu ir patepame visą gabaliuką pesto padažu.
3. Ant kepimo popieriaus dedame smidrus, pabarstome juos druska, pipirais, užpilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir sumaišome pirštais.
4. Ant viršaus dedame sviesto juostelę, kelis citrinos griežinėlius be žievelės, česnako griežinėlių ir ant viršaus dedame žuvytę.
5. Uždengiame kepimo popieriumi ir užlankstome galus, kad neišbėgtų skystis.
6. Kepam orkaitėje apie 20 min.
7.Baigus kepti, nuimame viršutinį kepimo popierių, padėliojame ant viršaus kaparėlių ir pašlakstome citrinos sulčių.
Skanaus❤️
Receptui reikalingus produktus rasite mūsų krautuvėlėse Kauno Akropolis ir Savanorių pr. 79, Kaune arba www.vidurzemiodelikatesai.lt 📲
Daugiau šaunių receptų rasite Maisto Vergas Instagram paskyroje: https://www.instagram.com/maistovergas/
Related Posts
Makaronai su nduja ir pomidorų pesto
RECEPTAS Patiekalui reikės: 1. Maždaug šaukšto ndujos (rasite Viduržemio delikatesų krautuvėlėse ar LastMile programėlėje); 2. Makaronų 250g 🍝 3. Alyvuogių aliejaus 4. Pomidorų pesto 🍅 5. Raudonojo svogūno (1) 🧅 6. Saujos rukolos; 🥬 7. Pievagrybių 200g 🍄 8. Tarkuoto kietojo sūrio. 🧀 Gaminimas: 👨🍳 1. Užverdame pasūdytą vandenį ir dedame makaronus virti. 2. Kol …
Tajarin pasta su trumų karpačio
Ingredientai: Kukurūzų Tajarin makaronai Pecorino sūris Trumų karpačio Alyvuogių aliejus. Gamindami užtruksite tik 10 min, o ant jūsų stalo karaliaus tobula itališka vakarienė
Grill sepijos ir graikiškos salotos
Sepijoms reikės📝: 750g sepijų 🦑 4 v.š. extra virgin alyvuogių aliejaus🫒 3 skiltelių česnako🧄 2 a.š. kmynų🌾 1/2 apelsinų žievelės🍊 1/2 apelsinų sulčių🍊 1/2 nutarkuotos citrinos žievelės🍋 1/2 citrinos sulčių🍋 Rupios jūros druskos🧂 Graikiškoms salotoms reikės🥗: Kalamatos alyvuogių🫒 Fetos sūrio (iš Viduržemio delikatesų krautuvėlės)🥛 Pomidorų🍅 Agurkų🥒 Žaliųjų pipirų🥄 Raudonųjų svogūnų🧅 Extra virgin alyvuogių aliejaus🫒 Gaminimas: …
Greitasis Ramen
2 didelėms porcijoms reikės: 750 ml natūralaus vištienos sultinio (Espiga blanca vištienos sultinys); Maždaug pusę stiklinės sojos padažo; Mirin pagardo; 200-250 g smulkių kiaušininių makaronų (Makaronai tajarin su kiaušiniais); 2 saujų pievagrybių; 250 g mėgstamos mėsos (naudojau jautieną); 1 didelės morkos; 2 kiaušinių; Svogūnų laiškų; Alyvuogių aliejaus (Ypač tyras alyvuogių aliejus Oleaurum Arbequina). Greitas ramen …