Dažniausiai užduodami klausimai

Patvirtinus apmokėjimą, stengsimės užtikrinti, kad užsakymai būtų pristatyti per 3 – 5 darbo dienas. Minimali užsakymo suma yra nuo 5,-EUR.
Šventiniu laikotarpiu prekių pristatymas gali vėluoti.

Apgailestaujame, tačiau maisto produktai negali būti grąžinami. Išskyrus, išimtinais atvėjais, kai tranzito metu pakuotė yra pažeidžiama, ir prieš tai nebuvo atidaryta kliento, galima rašyti į info@vidurzemiodelikatesai.lt dėl prekės grąžinimo.

Taip pat, siūlome pasiskaityti mūsų pirkimo taisykles, čia.

Mūsų krautuvėles rasite Savanorių g. 79 ir  PC Akropolis Kaune.

Darbo laikas:

PC Akropolis Kaunas

I – VII 10:00 – 20:00

Savanorių pr. 79, Kaunas

I-V 10:00 – 19:00

VI 10:00 – 16:00

VII nedirbame

Dalį prekių galite užsisakyti mūsų internetinėje svetainėje (www.vdelikatesai.lt arba www.vidurzemiodelikatesai.lt) naudodamiesi savo staliniu kompiuteriu, planšete ar bet kuriuo mobiliuoju įrenginiu.

Prisijungti prie savo paskyros galite paspaudę „Pamiršau slaptažodį” mygtuką prisijungimo puslapyje. Turėsite įvesti savo el. pašto adresą ir Jums atsiųsta aktyvavimo nuoroda galėsite atstatyti slaptažodį.

Mūsų Facebook, Instagram ir LinkedIn paskyrose arba prenumeruojant mūsų naujienlaiškį:

Facebook  / InstagramLinkedIn.

Taip pat mūsų naujienų skiltyje.

  1. Paspauskite ant kategorijos „Alkoholiniai gėrimai”
  2. Turite patvirtinti, kad esate vyresni nei 20 metų.
  3. Išsirinkitę prekę, ir pridėkite į krepšelį.
  4. Perkant alkoholinius gėrimus, pristatymas kainuoja papildomus 1.5EUR, kad kurjeris galėtų patikrinti jūsų amžių ir įsitikinti, kad esate blaivus.
  5. Susipažinkite su mūsų pirkimo taisyklėmis, kuriose taip pat rasite ir išplėstines alkoholio pirkimo-pardavimo nuostatas.
  6. Laukite patvirtinimo, kad gavote užsakymą.

Klasikinis terinas yra gaminamas iš antienos, kiaulienos, jautienos, paukštienos, kepenėlių ar net šernienos. Priklausomai nuo recepto, prie viso to pridedami vaisiai, tokie kaip obuoliai, figos ar apelsinai, tam tikri grybai, alkoholis, puikūs prieskoniai. Todėl labai svarbu klasikinį teriną įsigyti iš produktų žinovų, kurie garantuoja geriausią kiekvieno recepte naudojamo ingridiento kokybę.

Mūsų krautuvėlėse bei internetinėje parduotuvėje rasite įvairių skonių terinų, kurie gaminami profesionalų „Comtesse du Barry” pagal originalius prancūziškus receptus.

“Rilletes” – mėsos ruošimo būdas, kurio metu ji pagardinama prieskoniais ir lėtai verdama apie 4-10 valandų panardinta į riebalus. Tuomet, susmulkinta mėsa yra sudedama į indus ir padengiama. Dažniausiai šis delikatesas gaminamas su kiauliena, tačiau yra daug receptų, kuriuose naudojama antiena, žąsiena, vištiena, žvėriena, triušiena, o kartais net ir ančiuviai, tunas ar lašiša.

Riletą geriausia patiekti kambario temperatūros, tirštai paskirstant ant skrudintos duonelės.

Trumai (kitaip dar vadinami trufeliais). Tiek baltieji, tiek juodieji – po žeme, ąžuolų šešėlyje augantys grybai. Daugiasiai jų aptinkama Italijos bei Prancūzijos ąžuolynuose. Juodieji triufeliai auga kartu su ąžuolais ir lazdyno riešutmedžiais Périgordo regione Prancūzijoje. Baltieji trumai dažniausiai randami Šiaurės Italijos Langhe ir Montferrat rajonuose aplink Pjemonto regioną, tačiau jų aptinkama ir Toskanos kalvų regionuose.

Įdomu tai, jog trumų rinkimui pasitelkiami šunys ir kiaulės. Šie grybai aptinkami dėl savo natūralaus aromato, kurį išskiria sąveikaudami su tam tikrais augalais, žinduoliais bei vabzdžiais. Ši sąveika skatina sporų pasklidimą ir tolimesnį trumų kolonijų formavimąsi.

Tiek baltieji, tiek juodieji trumai savo išvaizda primena purią bulvę, tačiau skiriasi savo skoniu.

Tai klasikinis prancūziškas pyragas. Šio delikateso kilmė siekia VIII am. vidurį. Legenda pasakoja, kad Lenkijos karalius Stanislas Lecsczynskis sugalvojo apibarstyti savo „kouglofu“ pyragą romu ir pagardinti jį „Chantilly“ kremu (plakta grieitinėlė pagardinta vanilės ekstraktu). Dėl savo aistros „Tūkstantis ir viena naktis“ jis savo tortą pavadino Ali Baba garbei.

Šis gurmaniškas desertas, tikrai pradžiugins jūsų svečius. Šiuo pyragu galima mėgautis kaip desertu arba kaip užkandžiu prie kavos. Patiekite „Baba“ su plakta grieitnėle, vaniliniais ledais arba šviežiais vaisiais.

Charlotte dažnai yra vadinama „ledų pyragu“. Apvaliame pyrage dera sausainio minkštumas ir švelnus sirupas, pagardintas ananasu. Šis delikatesas gali būti patiekiamas su vaisių žele ir ledais.

„Canele“- Prancūzijos Bordo regiono delikatesas, kuris šiandien yra plačiai parduodamas viso pasaulio kepyklėlėse. Šis nedidelis pyragėlis pagardintas romu ir vanile, vidus švelnus ir minkštas, o plutelė tamsi ir karamelizuota. Nedidelis, dažniausiai kelių centimetrų aukščio, briaunuoto cilindro formos su įdubimu viršuje.

Atnaujinama…